Duoday 14-05-2020

Gepubliceerd op
homepage

Als partner van DUOday willen we u uitnodigen om deel te nemen aan een nationale actie om het werk van mensen met een handicap te promoten en bedrijven in staat te stellen hun capaciteiten te ontdekken. Deze dag is ook een opportuniteit voor een stagiair om te leren over de vereisten van een functie, een vak, een werkplek.

 

DUOday is een werkbelevingsdag waarop werkzoekenden met een ondersteuningsnood een duo vormen met een werknemer van uw bedrijf. Het is een eenvoudige manier om werkkrachten te ontdekken en kennis te maken met de voordelen voor uw bedrijf. Tegelijkertijd leert de werkzoekende op deze manier nieuwe werkmogelijkheden kennen. Een win-win voor alle partijen.

 

Op 14 mei 2020 verwelkomen deelnemende bedrijven een werkzoekende die op die dag – of meerdere dagen indien gewenst – een DUO vormt met een werknemer van het bedrijf. DUOday is een (inter)nationale actiedag om de tewerkstellingsmogelijkheden van mensen met een beperking of ernstige gezondheidsproblemen onder de aandacht te brengen. Is uw onderneming actief in Brussel, Vlaanderen, Wallonië en/of de Duitstalige gemeenschap? In elk van deze regio’s kan u deelnemen aan DUOday. In Vlaanderen wordt de dag gecoördineerd door GTB, het Gespecialiseerd Team Bemiddeling. Daarnaast gaat DUOday ook door in 15 verschillende Europese landen in dezelfde periode.

Als DUOday-partner bevelen wij u DUOday warm aan. Deelnemen kan heel eenvoudig door het inschrijvingsformulier in te vullen op www.duoday.be. Neem voor bijkomende vragen contact op met Wannes Marivoet van GTB (0472 98 03 00 – info@duoday.be).

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...