De voorgestelde opleidingen volgens ons onderzoek naar de toekomstige competentienoden in de sector.

Gepubliceerd op
LOSANGE

Investeer in de competenties van de toekomst!

Co-valent onderzocht welke competenties medewerkers van onze sector over 10 jaar nodig zullen hebben. Meer informatie over de resultaten van dit onderzoek vind je op onze website onder de rubriek « nieuwtjes » of kan je bekomen via een mail naar connect@co-valent.be.

Uit de krachtlijnen van het eindrapport haalden wij drie prioritaire clusters van competenties waarrond we nieuwe en bestaande opleidingen voor u groeperen:

Digitale competenties

Digitalisering komt het vaakst naar voren als reden voor toekomstige veranderingen in de competentievereisten. De overgang van mechanische naar digitale machinebediening is een sprekend voorbeeld. Tijd om volop in te zetten op de ontwikkeling van digitale skills.

Loopbaancompetenties

Complexere processen, bredere kennisvereisten, steeds veranderende omgeving, zijn allemaal redenen om als werknemer erg bewust om te gaan met je loopbaan. Zelfreflectie, veranderbereidheid en leervermogen zijn sleutelbegrippen.

Sociaal-organisatorische competenties

De verwachtingen naar medewerkers toe rond eigenaarschap, verantwoordelijkheid en autonomie nemen toe. Hoe bouw je dit stap voor stap in in je organisatiestructuur en -cultuur.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...