VDAB lanceert de gloednieuwe stagebedrijvenbank

Gepubliceerd op

VDAB bouwt dagelijks samen met zijn partners aan een klimaat waarin bijleren en bijscholen hoog op de agenda staan. In zijn streven naar voortdurende verbetering van de dienstverlening lanceert VDAB daarom een gloednieuwe stagebedrijvenbank waarin bedrijven zich als leerplek kunnen aanbieden.

 

Deze stagebedrijvenbank vervangt WeLP, een databank waar werkgevers tot voor kort een stageplek konden aanbieden.

 

VDAB zet al jaren in op het klaarstomen van toekomstig talent, dankzij opleidingen op de werkvloer. VDAB wil werkgevers warm maken om daar ook blijvend op in te zetten. Wanneer bedrijven zich registreren als stageplek geven ze niet alleen de kans aan kandidaten om zich bij te scholen. Ze maken ook kennis met heel wat stagiairs en toekomstige medewerkers. Daarnaast krijgen de medewerkers van het bedrijf de kans om hun kennis en kunde te delen met kandidaten die nog enkele competenties missen.

 

Je stageplaats melden wordt eenvoudiger!

 

Vanaf heden hoeven werkgevers hun stageplaats niet meer door te geven via hun online dossier ‘Mijn VDAB’; een simpel mailtje naar vacatures@vdab.be volstaat. Telefonische melding is ook mogelijk via het nummer 0800/30.700. De werkgever moet enkel vermelden om welke functie het gaat en hoeft niet langer de periode vooraf te preciseren.

 

Wanneer VDAB een werkzoekende heeft die matcht met de stageplaats, wordt het bedrijf gecontacteerd om samen de mogelijkheden te bekijjken.

 

Meer info vind je op vdab.be/werkgevers/stageplaats-melden

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...