Nieuwtjes van augustus

Gepubliceerd op

Innovatielab ‘ANDERS ORGANISEREN’

Dit najaar organiseert Co-valent samen met 3 andere sectorfondsen (Alimento, Woodwize en Cobot) het innovatielab ‘Anders organiseren’ onder de deskundige begeleiding van Workitects (*).
Zowat elk bedrijf wordt in deze tijden geconfronteerd met diverse vragen over hun organisatiemodel:

  • Hoe kunnen we als organisatie flexibel en klantvriendelijk blijven?
  • Er bestaan (noodgedwongen) veel regels en procedures. Niet iedereen volgt deze even goed. Hoe realiseer ik meer betrokkenheid op de werkvloer op het vlak van veiligheid, kwaliteit, onderhoud, …?
  • Onze organisatie is opgedeeld in verschillende afdelingen. Valkuilen die daarbij om de hoek schuilen zijn slechte communicatie, moeilijke samenwerking of niet tot oplossingen komen. Hoe voorkom ik een slechte sfeer en hoe anticipeer ik daarop? Hoe beperken we fouten, kwaliteitsproblemen of het uitblijven van resultaten op het vlak van rendement.

Klinkt dat bekend in de oren? Tijdens deze opleiding zet je als HR professional alvast een stap in de goede richting. Je krijgt heel wat praktische inzichten en oplossingen aangereikt om mee aan de slag te gaan. Samen met andere bedrijven in een gelijkaardige situatie kan je veel ideeën en inspiratie opdoen.

Ontdek hier het volledige programma en de planning

Nog niet helemaal overtuigt? Om je kennis te laten maken met het innovatielab organiseren we een online infosessie

op 21 september 2021 van 9u00 tot 10u30

Schrijf je hier in voor de gratis online sessie !

 

LOGO CEFO_2010_2_VECT_SANSCefochim, het Waals competentiecentrum van de sector dichter bij de klant

Het Waals, paritair beheerd competentiecentrum van de sector, Cefochim te Seneffe, is gelegen in het hart van de industriële zones van Henegouwen met een concentratie aan chemische bedrijven en vlakbij de grote biofarmaceutische bedrijven in Waals-Brabant.

Cefochim besliste recentelijk haar opleidingsaanbod nog duurzamer en dichter bij de klanten in de verschillende regio’s van Wallonië te brengen. Er werden 2 locaties uitgekozen namelijk Gosselies en Ougrée (regio Luik).

De Biopark site te Gosselies is gelegen in het hart van biofarmaceutische/gezondheidsecoysteem, met een concentratie van bedrijven uit onze sector. De trainingen worden gegeven in het Biopark gebouw, een infrastructuur en locatie die bekend is bij onze bedrijven.

Vanaf het najaar wordt een derde locatie toegevoegd, namelijk de Cegis-site te Ougrée (Luik) waar ook een concentratie van bedrijven uit onze sector te vinden is.

De opleidingen worden ontwikkeld door het competentiecentrum Cefochim en gegevens door hun ervaren trainers. Het opleidingsaanbod wordt afgestemd op de regio en in sommige gevallen is het mogelijk dat eenzelfde opleiding op verschillende locaties wordt gegeven.

De simulatie-opleidingen op installaties van de sector blijven doorgaan op de Cefochim site. Op die manier wordt de stijgende vraag voor de verschillende doelgroepen zo optimaal mogelijk gerealiseerd.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...