Maak je organisatie en medewerkers ‘future proof’ – maak werk van eigenaarschap en loopbaancompetenties bij je medewerkers.

Gepubliceerd op

 

Niet alleen het technisch proces in de organisatie moet afgestemd worden op de steeds sneller wijzigende marktvragen maar ook alle medewerkers motiveren en hierin meenemen is een grote uitdaging. Dit is pas haalbaar wanneer de aanpak een win-win betekent voor beide partijen.

Herken je deze uitdaging? Heb je nood aan expert advies op dit vlak? Schrijf je dan zeker in voor één of beide nieuwe Co-valent workshops:

1/ Organisatielab – naar meer autonomie en samenwerking in teams: nieuwe arbeidsorganisatievormen

Hoe bouw je stap voor stap meer betrokkenheid, autonomie en verantwoordelijkheid in je organisatiestructuur- en cultuur?

Tijdens een interactief organisatie-lab ga je aan de slag met de experten van Flanders Synergy om inzicht te krijgen in de oorzaken van lage betrokkenheid van medewerkers en zet je de eerste stappen om wijzigingen in je organisatie te implementeren.

 

2/ Workshop: Hoe loopbaanontwikkeling binnen mijn organisatie vorm geven?

Om snel te kunnen inspelen op plotse veranderingen hebben organisaties enerzijds nood aan flexibel inzetbaar personeel maar anderzijds evenzeer behoefte aan stabiele en tevreden medewerkers om de langere-termijn toekomst verder uit te bouwen.

Tijdens deze interactieve workshop bekijken we samen met u hoe een organisatie aan een alert en modern loopbaanbeleid kan bouwen en welke strategische en praktische stappen hierin gezet moeten en kunnen worden.

 

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...