Welke zijn de noodzakelijke toekomstige competenties in de sector van chemie, kunststoffen en life Sciences?

Gepubliceerd op
banner titre FR

Bent u klaar voor deze uitdaging? Test dit voor uw organisatie met onze quiz en ontdek het in een persoonlijke feedback voor uw bedrijf!

Co-valent deed onderzoek naar de toekomstige competenties voor onze sector. Op dit moment zijn de resultaten voor u op een overzichtelijke manier beschikbaar op onze nieuwe website :

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek hoe de huidige competenties zullen evolueren in de toekomst en zoek per kernproces in uw organisatie welke competenties het meest beïnvloed zullen worden door bepaalde scenario’s.

Co-valent nodigt u uit om ACTIE te ondernemen, zelfs op kleine schaal in uw organisatie. Vraag ons volledig rapport aan, volg één van onze relevante opleidingen, vraag een persoonlijk gesprek aan om door het onderzoek te gaan…

3 samen

 

 

 

 

Dominique Boyen

 

 

 

Ik vind dit onderzoek belangrijk voor iedereen in uw organisatie die begaan is met de competenties die noodzakelijk zijn nu en in de toekomst. Ik nodig u uit om u door deze website te laten inspireren en in dialoog te gaan binnen uw organisatie en met Co-valent over de nodige competentieontwikkeling. 

Dominique Boyen, Directeur Co-Valent

 

 

Johan Desseyn

De onderzoeksresultaten leggen de link tussen de strategische keuzes van bedrijven en de daartoe benodigde kennis en vaardigheden bij de medewerkers. De resultaten detailleren nieuwe competentienoden die we vermoedden, maar brachten ook minder evidente veranderingen aan het licht. Het zijn evoluties die uiteindelijk logisch zijn, maar vaak over het hoofd gezien worden bij innovaties. “
Johan Desseyn, Onderzoeker

 

 

 

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...