WE BLIJVEN JULLIE STEUNEN…

Gepubliceerd op
Picture1

Heel het team wenst u en uw werknemers veel moed en geduld toe in deze moeilijke tijden. Als vormingsfonds, willen wij uw werknemers blijven steunen in hun competenties nu er veel van thuis uit werken

Als opleidingsverantwoordelijke in uw bedrijf, rekenen wij op u om uw werknemers te stimuleren om zich te blijven scholen, zelfs op afstand door zich voor onze opleidingen in te schrijven.

Zoals u weet, een deel van de opleidingen van Co-Valent werden geannuleerd, met andere woorden de klassieke opleidingen of op onze leslocaties van 16 maart tot en met 17 april. Wij zullen deze sessies terug inplannen eens de situatie gestabiliseerd is.

We zijn terwijl wel naar de verschillende mogelijkheden aan het kijken om sommige opleidingen via e-learning of digitaal traject aan te bieden maar dit is onder voorwaarde dat de deelnemers over een computer of tablet met een internet verbinding beschikken.

 

webinar_logo_orangeOntdek ons digitaal aanbod !

We herinneren u er ook graag aan dat  Co-Valent, in ons gratis aanbod, een heel serie digitale opleidingen heeft. We kunnen jullie maar aanmoedigen om dit te delen met uw werknemers:

Webinars (45 min)

– Bureautica à la carte (dates à fixer entre le participant et le formateur) : Excel, Powerpoint, Word, Access

– Taalopleidingen via Skype (10u) : Frans, Nederlands, Engels, Duits

 

 

En de subsidies? services_3_orange

En waarom niet van deze periode profiteren om uw subsidiedossier te vervolledigen ?

Zijn er opleidingen gevolgd in 2018, dan kunt u uw dossier online vervolledigen en zo uw kosten terug krijgen volgens het jaarlijks bedrag waar u recht op heeft, (0,15% van de brutoloon massa, meer ook voor KMO’s). De uiterste datum om uw aanvraag in te dienen is 30 juni 2020.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...