Webinar

webinar_logo_orangeAls werknemer uit de sector chemie, kunststoffen en life sciences (paritair comité 116 & 207) heb je nu ook de mogelijkheid om kosteloos Webinars te volgen.

Dit aanbod kwam tot stand in samenwerking met de vormingsfondsen van de volgende sectoren: metaal en technologie, voeding, mode en confectie, verzekeringen en de audiovisuele sector. 

Webinars zijn korte opleidingen, die je via het internet vanaf je werkplek volgt.

Een boeiende spreker geeft in een tijdsbestek van 45 minuten een uiteenzetting over een actueel thema. Je ziet “live” op je scherm de spreker en zijn of haar presentatie. Je kunt tijdens het Webinar via “chat” vragen stellen en de presentatie achteraf downloaden.

Klik hier voor het actuele aanbod!

 

Voor wie is zo’n Webinar bedoeld?

Bekijk de lijst met onderwerpen en je ziet meteen of er iets voor jou tussen zit! Dit aanbod wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

Gezien de korte tijdsduur beperkt een Webinar zich vanzelfsprekend tot de essentie. Diep je een thema liever verder uit of heb je nood aan uitwisseling met de docent of andere deelnemers, dan kies je beter voor een klassikale opleiding. Het gratis aanbod van Co-valent vind je via deze link.

Leer je iets bij van zo’n Webinar?

Heel zeker! We doen beroep op deskundige, boeiende docenten, die hun visie en ervaring op een gestructureerde en kernachtige manier met jou delen.

Je kan op elk moment tijdens het Webinar (schriftelijk) een vraag stellen aan de docent. Indien jouw vraag zinvol blijkt voor de ganse groep zal de docent er nog tijdens het Webinar op in trachten te gaan. Is dat niet mogelijk, dan krijg je na afloop van het Webinar een persoonlijk antwoord via mail.

De presentatie kan je op het einde van het Webinar sowieso downloaden.

Kosteloos!

Het Webinar wordt gratis aangeboden aan werknemers uit de sector chemie, kunststoffen en life sciences. Inschrijven is wel verplicht. Lees hiervoor aandachtig de rubriek “Inschrijven?”.

shutterstock_249494299

Wat heb je nodig om een Webinar te kunnen volgen?

  • Eén uur van je kostbare tijd!
  • Een computer, laptop of tablet met goede internetaansluiting en geluid. Je hebt er geen bijzondere computerkennis voor nodig. Een smartphone is niet zo geschikt omwille van het kleine scherm.
  • Een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt.
  • Een koptelefoon of “oortjes” helpen als je anderen niet wil storen.

Hoe weet ik of mijn computer of tablet geschikt is om een Webinar te volgen?

Eenvoudig: klik op deze link en je kunt je computer of tablet testen.

Ondervind je problemen? Geef je probleem door via mail aan connect@co-valent.be. We reageren zo spoedig mogelijk.

Is het Webinar dat je wilde volgen al voorbij?

Geen probleem: je kunt elk Webinar ook achteraf nog bekijken; het wordt immers opgenomen. We bezorgen je bij inschrijving dan een link naar die opname. Dit is natuurlijk niet meer “live”: de docent is niet meer beschikbaar om je vragen te beantwoorden …

Inschrijven? Lees eerst aandachtig deze richtlijnen!

  • Het is niet mogelijk om hiervoor je “My Co-valent” inloggegevens te gebruiken.
  • Voor elke deelnemer moet éénmalig een nieuw account geregistreerd worden op het Webinar platform.
  • Vul bij registratie van een nieuwe deelnemer altijd de gegevens van de deelnemer zelf in: e-mailadres, telefoonnummer, GSM-nummer, … Deze gegevens worden immers gebruikt om de deelnemer te verwittigen, verbindingen te testen en reminders te sturen. 

Klik hier om in te schrijven.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...