Andere opleidingen

Vind je in ons gratis opleidingsaanbod en bij de sectororganisaties niet meteen de opleiding die je voor je werknemers nodig hebt? Dan kan je de opleiding zelf organiseren of een andere opleidingsverstrekker zoeken en de opleidingen nadien indienen voor subsidiëring door Co-valent (als jouw bedrijf tot RSZ-categorie 087 behoort). 

Daarnaast kunnen verschillende aanbieders je verder helpen met het vinden van de juiste opleiding voor je werknemers : 

Centexbel integreerde het Vlaams KunststofCentrum is een kenniscentrum dat ondersteuning verleent i.v.m. kunststoffen in de breedste zin van het woord. VKC heeft de nodige expertise op vlak van het materiaal, het proces of de recyclage en organiseert opleidingen voor werknemers. VKC is geïntegreerd in Centexbel. 

VDAB biedt een enorme waaier aan opleidingsmogelijkheden voor je werknemers. 

Het Volwassenenonderwijs beschikt ook over een erg uitgebreid aanbod van opleidingen. 

Iedereen kan bijleren | SERV is een campagne die door alle sectoren werd ondersteun. We zullen de campagne ook in de toekomst verder ondersteunen.  

Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives | Vlaanderen.be hier kan iedereen opleidingen laten registeren. Er is tevens een verwijzing naar opleidingsincentives. Dit is een initiatief van de Vlaamse overheid. 

 

Bezoek onze Franstalige pagina om meer te weten over andere opleidingen in Wallonië en Brussel. 

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...