Werkzoekenden

Co-valent werkt nauw samen met verschillende partners die werkzoekenden begeleiden naar een job in onze sector. Ben je op zoek naar een beloftevolle medewerker? In eerste instantie is het publiceren van je vacature via VDAB een belangrijke stap om talentvolle kandidaten te bereiken. Ontdek hier enkele websites van partners die je kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste werkzoekende.

kunststof-96360ACTA  organiseert  beroeps-technische opleidingen voor werkzoekenden om zich om te scholen tot bv. procesoperator of onderhoudstechnieker via o.a. alternerend werken en leren met een verloning. Deze projecten kunnen in samenwerking met de VDAB gebeuren.

 

Talentenfabriek is hét job–en opleidingspunt in de brede Antwerpse regio voor de sectoren metaal en chemie met bijzondere aandacht voor het invullen van knelpuntberoepen.

 

PlastIQ is de partner voor Werk, Vorming, Opleiding in de Kunststoffentechnologie. Via projecten van alternerend leren en individuele beroepsopleiding dragen zij bij tot het vormen van competente medewerkers voor de kunststoffenindustrie.

 

De SIRA-opleiding is een initiatief van de vzw Scheikundige Industrie Regio Antwerpen (SIRA) in samenwerking met de sociale gesprekspartners (ABVV, BBTK, ACV, LBC-NVK). Zij leiden  minder gekwalificeerde werkzoekende jongeren (tussen 18 en 26 jaar) op tot procesoperator in de chemische sector, via  een traject van alternerend leren en werken met een verloning.

Het aanbieden van een sectorgerichte stageplaats kan een goede manier zijn om een beloftevolle medewerker in je organisatie te laten starten. Neem contact op met een school in de buurt om hen een stageplaats in je organisatie door te geven. Neem contact op met ons als je de scholen in de buurt met relevante studierichtingen niet kent.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...