Opleiding foutief

Co-valent werkt nauw samen met verschillende partners die werkzoekenden begeleiden naar een job in de sector van chemie, kunststoffen en life sciences. Wil je graag werken in onze sector? Ontdek hier enkele websites van onze partners  die je hierbij kunnen helpen.

ACTA (www.acta-vzw.be)organiseert  beroeps-technische opleidingen voor werkzoekenden om zich om te scholen tot bv. procesoperator of onderhoudstechnieker via o.a. alternerend werken en leren met een verloning.  Deze projecten kunnen in samenwerking met de VDAB gebeuren.

Talentenfabriek (www.talentenfabriek.be)is hét  job–en opleidingspunt in de brede Antwerpse regio voor de sectoren metaal en chemie met bijzondere aandacht voor het invullen van knelpuntberoepen.

WVOK (www.maakhetmetkunststoffen.be )is de partner voor Werk, Vorming, Opleiding in de Kunststoffentechnologie. Via projecten van alternerend leren en individuele beroepsopleiding dragen zij bij tot het vormen van competente medewerkers voor de kunststoffenindustrie.

De SIRA-opleiding(www.sira-opleiding.be)is een initiatief van de vzw Scheikundige Industrie Regio Antwerpen (SIRA) in samenwerking met de sociale gesprekspartners (ABVV, BBTK, ACV, LBC-NVK). Zij leiden minder gekwalificeerde werkzoekende jongeren op tot procesoperator in de chemische sector, via een traject van alternerend leren en werken met een verloning.

Project 1825(http://www.acta-vzw.be/nl/page/ingroeibaan-procesoperator-voor-werkzoekende-jongeren.arcx): Het project heeft als doel jonge werkzoekenden tussen 18 en 25 jaar op te leiden tot operatoren in de procesindustrie. Door praktijkgerichte opleiding (deeltijds leren) te combineren met gestructureerde praktijkervaring (deeltijds werken) krijgen zij de kans om zich in de procesindustrie in te werken.

META-Project (http://www.acta-vzw.be/nl/page/meta-project.arcx): Het META-project wil mechanische talenten begeleiden om zo de nodige competenties te ontwikkelen om later als onderhoudstechnicus in een industriële installatie aan de slag te gaan. Deze opleiding is een combinatie tussen deeltijds leren en deeltijds werken.

Je kan je natuurlijk ook via VDAB (www.vdab.be) of de verschillende centra voor volwassenonderwijs (www.cvovolwassenenonderwijs.be) herscholen.

Co-Valent

Loading

Veuillez patienter...