scrol

We kijken verheugd terug op deze eerste editie. Zonder de docenten waarop Co-valent dagelijks kan rekenen zou er geen open aanbod zijn.

Na een welkom door Lieve Schellekens gingen Anne Gregov van Eurogentec, Nele Plas van essenscia, Koen De Kinder en Marian Willekens, beide van ACVBIE, in debat over het belang van opleiding en levenslang leren en de nood om werknemers te inspireren en actief te ondersteunen in wat opleiding en het opleidingsrecht voor hen kan betekenen.

Vervolgens nam Dominique Mangiatordi ons mee in de wondere wereld van Artificial Intelligence. Hij slaagt erin, als geen ander, om het complexe begrip hapbaar te maken en heel praktische tools aan te reiken die ieders leven kunnen vergemakkelijken, zowel op privé als professioneel vlak.

Onze moderatrice, Charlotte De Metsenaere, zorgde ervoor dat we vanaf de start in de juiste sfeer zaten en zorgde voor een ludieke slotoefening.

We sloten af met een lunch die we nog een persoonlijke toets gaven om onze collega Marijke Machiels – ze gaat eind april met pensioen- in de bloemetjes te zetten.

We kijken al uit naar de volgende editie!