scrol

Breed aanbod opleidingen, altijd up-to-date

Van talen tot procestechnieken en welzijn op het werk tot bureautica: Co-valent heeft er een opleiding voor. Bovendien organiseren we de opleidingen volgens verschillende leervormen: klassikaal of individueel, via workshops of blended learning, digitaal via een e-learning platform (learnappy) of in levenden lijve …


Bovendien wordt het aanbod elke zes maanden vernieuwd. Bedrijven in onze sector krijgen de brochure in juni en december per post en via nieuwsbrief toegestuurd. Ontvang je deze nog niet? Bezorg ons via het contactformulier je gegevens.

Gratis opleiding, ook voor mijn werknemers?

De opleidingen van Co-valent zijn gratis toegankelijk voor werknemers uit de paritaire comités 116 en 207, tewerkgesteld door een bedrijf uit RSZ-categorie 087 of 187. Alleen de opleidingsverantwoordelijke van het bedrijf kan deelnemers inschrijven.

Hoewel er geen limiet staat op het aantal opleidingen dat een werknemer mag volgen, is het aantal medewerkers van één bedrijf dat aan een opleiding kan deelnemen wel beperkt.

  • Voor de meeste opleidingen ligt het maximum aantal deelnemers van één bedrijf op twaalf. Voor de technische opleidingen ligt het maximum meestal op acht deelnemers.
  • Eén bedrijf mag maximaal 25% van het aantal beschikbare plaatsen innemen. Dat wil zeggen dat, afhankelijk van de opleiding, meestal twee tot vier van jouw medewerkers per opleiding kunnen deelnemen.
  • Als de opleiding tien dagen voor de aanvang nog niet volzet is, kan er een uitzondering worden gemaakt.

Tenslotte mogen ook werkzoekenden uit een tewerkstellingscel een jaar lang deelnemen aan de opleidingen van Co-valent.

Zelf aan de slag met interne trainer of externe docent

Om het open karakter van ons cursusaanbod te bewaren, biedt Co-valent geen in-company opleidingen aan. Wil je een van onze opleidingen toch in-company organiseren met een medewerker als trainer of met de hulp van een externe docent? Of nemen je medewerkers deel aan een betalende opleiding bij een onafhankelijke lesgever?

Dan heb je, als je bedrijf tot de RSZ-categorie 087 behoort, misschien recht op een financiële tegemoetkoming. Bekijk ons adviesdossier rond subsidies.

Lees meer

Opleiding via de competentiecentra

Co-valent werkt samen met de competentiecentra ACTA, PlastIQ, ViTalent en aptaskil en financiert praktijkgerichte opleidingen waar ook jouw werknemers gratis aan kunnen deelnemen.

Lees ook