scrol

Stappenplan: van aanvraag tot uitbetaling

 1. Meld je aan via het platform ‘Mijn Co-valent’.

  Heb je nog geen account? Registreer je bedrijf.

  Naar platform
 2. Maak in ‘Mijn Co-valent’ een subsidiedossier aan

  Voeg per opleiding de factuur (of een ander bewijsstuk) en een lijst van alle deelnemers toe. Je kan je dossier doorlopend opbouwen, tot de deadline, achttien maanden na afloop van het opleidingsjaar.

 3. Bekendmaking brutoloonmassa

  RSZ bezorgt ons de brutoloonmassa van het afgelopen opleidingsjaar pas in juni van het jaar nadien. Daarom kan je een subsidiedossier pas indienen vanaf de eerste werkdag van juli van het jaar dat volgt op het opleidingsjaar.

 4. Deadline subsidieaanvraag

  De deadline om je aanvraag in te dienen is 30 juni in het tweede jaar volgend op het jaar dat de opleidingen zijn doorgegaan.

 5. Co-valent dubbelcheckt

  Na je het dossier hebt ingediend, kijken wij na of alle nodige bewijsstukken aanwezig zijn en of de vermelde opleidingen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming.

 6. Beheerscomité valideert

  Keurt Co-valent je aanvraag goed? Dan wordt je dossier voorgelegd aan de sociale partners. Zij vormen het beheerscomité en komen vijf keer per jaar samen om dossiers te valideren.

 7. Uitbetaling

  Ten laatste vijf werkdagen na de beslissing van het beheerscomité brengen we je op de hoogte via e-mail. Kreeg je een positief antwoord? Dan volgt de uitbetaling binnen de vier weken na de beslissing.

  Benieuwd naar hoeveel de subsidie precies bedraagt?

  Ontdek het hier

Hulp nodig?
Co-valent staat je bij

Vragen over subsidies? Onze medewerkers staan voor je klaar.