scrol

Opleidingen maken je bedrijf wendbaarder

Veranderingen in de maatschappij en technologische (r)evoluties hebben rechtstreeks of onrechtstreeks een impact op de jobinhoud. Denk maar aan de toenemende vraag naar duurzame processen en producten, of de alomvattende digitalisering, robotisering en automatisering.

School je medewerkers daarom geregeld bij volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen. Zo stoom je je bedrijf klaar voor de toekomst en blijf je wendbaar in een snel veranderende context.

Leren maakt gelukkig

Leren houdt je brein jong en draagt bij tot je persoonlijke ontwikkeling, een rijker leven en een boeiendere job. Geen wonder dus dat levenslang leren als een belangrijke pijler voor werkbaar werk wordt gezien.

Door werknemers de kans te geven om zich bij te scholen, om zichzelf verder te ontwikkelen, toon je bovendien dat je bereid bent te investeren in hun loopbaan. In ruil voor je opleidingsinitiatieven krijg je dus niet alleen een efficiëntere maar ook loyalere medewerker terug.

Sterke leercultuur? Goed voor je employer brand!

Bedrijven waar een sterke leercultuur heerst, liggen beter in de markt bij zogeheten ‘high-potential employees’. Zijn bijleren op de werkvloer, opleidingen en productieve evaluatiegesprekken verankerd in je bedrijfscultuur? En stralen je website en vacatures dat ook uit? Dan ben je voor kwalitatieve sollicitanten extra interessant.

De FLA of Federal Learning Account: een klare kijk op de opleidingen van uw medewerkers

De Arbeidsdeal van oktober 2022 verplicht alle werkgevers om de opleidingen van hun medewerkers te registreren op een nieuw platform: de Federal Learning account, kortweg FLA. Co-Valent maakt je graag wegwijs in deze nieuwe verplichting.

Ik wil dit weten

Opleiden is een investering die loont

De conclusie? Opleiden is een investering die op verschillende manieren loont. Zo blijkt uit een onderzoek van Cevora, het vormingsfonds voor bedienden, dat 87% van de ondervraagde zaakvoerders en hr-medewerkers vindt dat opleidingen voor betere prestaties zorgen. Denk daarbij aan meer efficiëntie, meer innovatiekracht en hogere productiviteit.

Overtuigd? Bekijk ons aanbod opleidingen

Investeer in je medewerkers én je bedrijf met gratis kwalitatieve opleidingen.

Lees ook